Attraktive luksus campinghytter i Jylland idyllisk beliggende i Thy tæt ved Vesterhavet

Lej skønne campinghytter i Jylland hos Krik Vig Camping. Vi kan tilbyde 10 lækre luksushytter og 4 standardhytter i forskellig størrelse.

Vores 10 store luksushytter er på ikke mindre 25 m2 samt en cirka 9 m2 stor og hyggelig sovehems. Hytterne indeholder dejligt toilet med bad, moderne veludstyret køkken med komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader, kombineret køle- og fryseskab, kaffemaskine og selvfølgelig komplet service til 6 personer. Hytterne er el opvarmede og er forsynet med farve TV og DVD, ligesom der er fri adgang til et velfungerende trådløst Internet. Rygning samt husdyr er tilladt i nogle af luksus campinghytterne. Vores 4 standardhytter på 14 til 18 m2 plus sovehems, rammen om en perfekt ferie eller blot en enkelt overnatning, alt er muligt. 

Krik Vig Camping med den idylliske campingplads og de dejlige campinghytter i Jylland ligger godt beskyttet i læ for vestenvinden og er indrettet med et hav af faciliteter såsom butik og cafeteria, servicebygninger, bådpladser i den tilgrænsende Kastet Å, fiskemuligheder, kanoudlejning, minigolf, surferfaciliteter med skylleplads og tørrehus, boldbaner og legeplads m.m.

Tilbring din kommende ferie i afslappende og naturskønne omgivelser i en af vores dejlige luksus campinghytter i Jylland og læs gerne mere om os og vores tilbud på hjemmesiden, hvor du også kan se snesevis af dejlige billeder fra campingpladsen og vores populære arrangementer.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb