Camping Vestjylland

Med helt unikke læ forhold for camping i Vestjylland og idyllisk beliggende tæt ved Vesterhavet og Limfjorden, byder Krik Vig Camping alle danske campister, unge som gamle, hjertelig velkommen til et varieret udvalg af dejlige pladser og komfortable luksus- og standardhytter for alle typer af campister.

Uanset om du foretrækker en plads i nærheden af en servicebygning, en fredelig plet uden larm fra børnenes legeplads, en plads på bredden af den idylliske Kastet å, hvor du kan have din båd under opsyn, eller en plads i nærheden legepladsen, hvis du selv har børn, så er alt muligt hos os.

Skal det være camping i Vestjylland, så skal det selvklart være hos Krik Vig Camping i Vestjylland ved Vestervig og Vesterhavet. Unikt smukke naturomgivelser, et helt ”vesterhav” af faciliteter samt et serviceniveau i topklasse. Har du spørgsmål eller gerne vil rådgives, er du altid velkommen til at ringe til os, ligesom du selvfølgelig er velkommen til at læse mere om os på vores informative hjemmeside med et stort billedgalleri.

Velkommen til camping i Vestjylland hos Krik Vig Camping.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb