Blandt campingpladser i Jylland vælger flere og flere Krik Vig Camping ved Vesterhavet

Nok en af de hyggeligste og mest veldrevne campingpladser i Jylland. Dejlig tæt på Vesterhavet - Besøg Krik Vig Camping ved Vesterhavet på din næste campingtur. At foretrække blandt mange campingpladser i Jylland. En perle blandt campingpladser i Jylland

Velkommen til en oase blandt campingpladser i Jylland, velkommen til Krig Vig Camping, lunt placeret i fantastiske naturomgivelser mellem skov og strand og direkte til den idylliske Kastet Å, hvor der for surfere kun er 250 meter ud til surferparadiset i Limfjorden. Kanoudlejning på pladsen med forslag til ture nordud ad åen gennem idylliske å-systemer og smukke søer med et rigt dyre- og fugleliv.

Vores 3-stjernede campingplads er spækket med dejlige og spændende faciliteter, f.eks. butik og cafeteria, luksushytter, minigolf, surfer faciliteter med skylleplads og tørrehus, kanoudlejning, boldbaner, legeplads m.m. Ingen keder sig hos Krik Vig Camping, hvor man nu oven i købet kan bestille sin yndlingsplads online og få bekræftelse med det samme.


Nemmere kan det ikke gøres. Kast et blik eller to på vores fyldige hjemmeside, hvor du kan læse mere om os, vores campingplads og se snesevis af billeder fra pladsen og fra vores populære arrangementer.
Krik Vig Camping ved Vestervig og Vesterhavet – en hyggeperle blandt campingpladser i Jylland.
Bestil din hytte eller din plads allerede i dag på en af de smukkest beliggende campingpladser i Jylland.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb