Leder du efter campinghytter i Danmark? Kom til Krik Vig Camping ved Limfjorden og Vesterhavet

Luksus campinghytter i Danmark på gåafstand til Vesterhavet og Limfjorden

Velkommen som gæst i en af vores luksus campinghytter i Danmark, nærmere betegnet hos Krik Vig Camping ved Vesterhavet. Billige luksus campinghytter i Danmark. På jagt efter campinghytter i Danmark? Skal du arrangere familietræf eller måske på weekendtur med familien? 

Et par dages overnatninger eller 2-3 ferieuger, uanset hvad du vælger er vores luksus campinghytter velegnede til formålet. Nyd den afslappende og hyggelige stemning hos Krik Vig Camping ved Vesterhavet, som gør et ferieophold hos os, kort eller langt, til et godt og billigt valg. Vi kan tilbyde 10 luksushytter på hver 25 m2 samt en 9m2 stor sovehems – og hvis det ikke er nok yderligere 4 standard hytter i forskellig størrelse. Luksushytterne er fuldt udstyrede med bl.a. toilet med bad, moderne køkken, keramisk komfur, køle- og fryseskab, TV, DVD og gratis trådløst Internet. Fuld service til 6 personer.


Surf ind på vores fyldige hjemmeside og læs mere om vores dejlige campinghytter i Danmark til priser, hvor alle kan være med og se de mange dejlige billeder fra pladsen og fra vores mange årligt tilbagevendende arrangementer, som vores campinggæster elsker at deltage i.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb