Camping ved Vesterhavet og Limfjorden i naturskønne omgivelser og med alle faciliteter

Naturskøn camping ved Vesterhavet. Billig 3-stjernet campingplads med alle faciliteter - Bestil plads online hos Krik Vig Camping ved Vesterhavet og Limfjorden. Alle faciliteter, dejlige luksushytter m.m. Camping ved Vesterhavet til beskedne priser

I Thy, på en naturskøn plads mellem skov og hav, findes det ideelle sted for camping ved Vesterhavet, Krik Vig Camping, der er omgivet af en sanseløs smuk dansk natur med gåafstand til Limfjorden og Vesterhavet. Her findes et hav af muligheder for dejlige og spændende ferieoplevelser for dig, din familie og dine venner. Vores 3-stjernede campingplads er spækket med alle tænkelige faciliteter, eksempelvis butik og cafeteria, minigolf surfing faciliteter med skylleplads og tørreplads til våddragter og øvrigt udstyr, boldbaner, legeplads, kanoudlejning, servicebygninger med mere.


Vi kan desuden tilbyde luksushytter og standardhytter, direkte online bestilling af din foretrukne plads, enten ”puttet” ind mellem skovens store træer i læ for vestenvinden, direkte ned til Kastet Å med et rigt dyre- og fugleliv – eller tæt på legepladsen, hvis man selv har mindre børn med på ferieturen.

Surf ind på vores spændende hjemmeside med de mange dejlige billeder og bliv inspireret til at tage på camping ved Vesterhavet hos Krik Vig Camping.Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb