En utroligt smukt beliggende billig campingplads mellem skov og hav ved dejlige Vestervig

Naturskøn 3-stjernet billig campingplads med alle faciliteter ved Vestervig og Limfjorden - Billig campingplads med alle faciliteter utrolig smukt beliggende mellem skov og hav i Vestervig. Kom til en billig 3-stjernet campingplads hos Krik Vig Camping 

De fleste ønsker om en ideel og samtidig billig campingplads vil kunne opfyldes på Krik Vig Camping i Vestervig mellem skov og hav.

Man kan vælge at slå sig ned godt puttet ind mellem de store træer i skoven eller placere sig på en solrig plads med gode læforhold, eller hvorfor ikke rykke teltpælene helt ned til Kastet Å med frit udsyn til det utrolige dyre- og fugleliv, som findes der. Selv om vi er en forfriskende billig campingplads med hele 3 stjerner, så har vi alligevel alle tænkelige faciliteter inklusive en helt ny plads for autocampere med nyopført servicebygning o.s.v. Minigolf, stor legeplads, butik og cafeteria, surfer faciliteter med tørrehus, kanoudlejning med mere.


Nu kan du desuden bestille din yndlingsplads online på vores hjemmeside, hvor du i øvrigt også kan læse meget mere om vores billige campingplads og se massevis af dejlige fotografier i vores galleri.

Vær i god tid, når du skal bestille plads på vores billige campingplads, der er ofte rift om pladserne hos Krik Vig Camping i Vestervig – tæt ved Limfjorden og Vesterhavet.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb