Pragtfuld campingplads i Nordjylland tæt på Vesterhavet i naturskønne omgivelser

Naturskøn campingplads i Nordjylland med alle tænkelige faciliteter. Bestil plads til ferien online 

Tilbring din ferie helt eller delvist på vores dejlige campingplads i Nordjylland. Krik Vig Camping byder dig velkommen på vores campingplads i Nordjylland.

Krik Vig Camping er en fantastisk hyggelig 3-stjernet familie campingplads i Nordjylland, lunt beliggende i læ mellem skoven, Limfjorden og Vesterhavet, en helt enestående beliggenhed i det naturskønne Thy. Campingpladsen afgrænses af Kastet Å mod øst på halvdelen af campingpladsen, således at der er bådpladser i åen for campingpladsens gæster. Fra campingpladsen er der kun cirka 250 m ud til Krik Vig, som er en smuk del af Limfjorden og et populært område for windsurfere.


Kastet Å er et pragtfuldt sted at sejle i kano, og der er som nævnt forbindelse direkte ud i Limfjorden samt forbindelse mod nord via å-systemer og søer, så vi har naturligvis også kanoudlejning på pladsen. I øvrigt kan du nu bestille din favorit plads online og straks få besked på, hvorvidt pladsen er ledig i den ønskede periode. Nemmere kan det ikke blive.

Vi har ligeledes nyindrettet en quickcamp afdeling for autocampere med tilslutning til vand og elektricitet og med fælles dumpstation til vognenes kemiske toiletter og spillevandstank, ligesom der forefindes en nyopført servicebygning med toiletter samt familierum med et fuldt udstyret badeværelse i topkvalitet.

Velkommen til Krik Vig Camping, den hyggelige campingplads i Nordjylland mellem skov og hav.Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb