Campinghytter i Nordjylland. Dejlige luksushytter eller standardhytter i flere størrelser til beskedne priser

Dejlige luksushytter eller standardhytter. Lej campinghytter i Nordjylland tæt på Vesterhavet

Lej campinghytter i Nordjylland hos Krik Vig Camping ved Vestervig. Dejlige campinghytter i Nordjylland tæt på det brusende Vesterhav. Luksus- og standardhytter

Campinghytter i Nordjylland hos Krik Vig Camping. Luksushytter og standardhytter i flere størrelser. Vores 10 store luksushytter er på ikke mindre end 25 m2 samt en cirka 9 m2 stor sovehems.

Hytterne indeholder toilet med bad, moderne veludrustet køkken med keramiske kogeplader, varmluftovn, køle- og fryseskab, kaffemaskine og komplet service til 6 personer. Hytterne er elektrisk opvarmede og er forsynet med farve TV og DVD, ligesom der er fri adgang til trådløst Internet. Rygning samt husdyr tilladt i nogle af luksushytterne. Desuden kan vi tilbyde 4 standardhytter på 14 til 18 kvadratmeter plus sovehems, rammen om en perfekt ferie eller blot en enkelt overnatning efter behag.

Krik Vig Camping med den naturskønne plads og de dejlige campinghytter i Nordjylland ligger godt i læ for vestenvinden og er indrettet med et hav af spændende faciliteter såsom butik og cafeteria, servicebygninger, bådpladser, fiskeri, kanoudlejning, minigolf, surferfaciliteter, boldbaner og legeplads m.m.

Tilbring din næste ferie i naturskønne omgivelser i en af vores dejlige campinghytter i Nordjylland og læs gerne mere på vores hjemmeside.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb