Prima camping i Nordjylland tæt ved Vesterhavet med ekstremt gode læforhold og mange faciliteter

Camping i Nordjylland tæt ved Vesterhavet med kvaliteten i top og prisen i bund

Camping i Nordjylland og Vestervig tæt på Vesterhavet hos Krik Vig Camping. Bestil den foretrukne plads online. Prima camping i Nordjylland med gode læforhold

Med helt enestående læforhold for camping i Nordjylland tæt ved Vesterhavet byder Krik Vig Camping alle campister hjertelig velkommen til et varieret udvalg af dejlige pladser og komfortable hytter for alle typer af campister. Uanset om du foretrækker en plads i umiddelbar nærhed af en servicebygning eller en fredelig plet uden larm fra børnenes legeplads, en plads tæt på den idylliske Kastet Å, hvor du kan have din båd under opsyn, eller en plads i nærheden legepladsen, hvis du selv har børn, så er alle muligheder tilstede.


Skal det være camping i Nordjylland, så skal det selvfølgelig være hos Krik Vig Camping ved Vestervig. Unikke naturomgivelser, et helt ”vesterhav” af faciliteter og et serviceniveau i topklasse. Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, ligesom du er velkommen til at læse og se mere på vores informative hjemmeside med et stort billedgalleri.

Velkommen til camping i Nordjylland hos Krik Vig Camping


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb