Pladsbeskrivelse

I Thy, mellem skov og vand, ligger Krik Vig Camping. Omgivet af smuk natur,med gå afstand til Vesterhavet, findes her et hav muligheder for gode oplevelser.

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy. Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


    Mod vest er der skov, der sikrer unikke læforhold mod vestenvinden, som næsten altid huserer på den jyske vestkyst. Suppleret med mange plantede læhegn, er læ forholdene derfor uovertrufne for en campingplads så tæt på Vesterhavet. Et hav som kun ligger 1200 m. fra selve pladsen.
    Kastet Å er et vidunderligt sted at sejle i kano. Herfra har vi forbindelse direkte ud i limfjorden og forbindelse Nordpå, via å-systemer og søer.

       
De fleste ønsker til den ideelle plads vil derfor kunne findes på Krik Vig Camping. Man kan vælge at ”putte” sig mellem de store træer i skoven, placere sig på en solplads med gode læ forhold, eller rykke helt ned til åen med udsigt til det naturrige liv der findes her.

Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb