Pladsoversigt

Pladsen er en perle i sig selv, men for at du skal få fuldt overblik over pladsen og dens beliggenhed, kan du her finde komplet oversigt.

Med 312 pladser fordelt på det 65.000 m2 store areal, imødekommer pladsen stort set alle ønsker. Det er uanset om man ønsker ophold i telt, campingvogn, autocamper eller ønsker at nyde lejrlivet i en hytte. Pladsens placering i naturskønne omgivelser ved å, fjord og hav er i sig selv en perle.

 

Klik på kortet for at se en
optegnet pladsoversigt.

Du kan se et stort kort ved at gå ind på on-line booking
(følg vejledningen på siden)

På luftfotoet kan du se de varierede muligheder for at finde den rigtige plads for netop dig! Godt i læ i skoven, solrige åbne pladser, eller en plads tæt ved åen, hvor du kan leje en plads til din båd.


Centerbygningen som man møder for enden af indkørsels alléen ved ankomst, indeholder reception, velassorteret butik / kiosk, cafeteria med spilleautomater og pool. I forlængelse af centerbygningen findes det ene af servicebygningerne, som indeholder toilet-, bade- og køkkenfaciliteter, samt et vaskeri og solarium rum.

Ca. inde midt på pladsen findes den anden service bygning. Bygningen er opført i 2005, og indfrier derfor alle krav til en moderne service bygning. Udover de almindelige toilet-, bade- og køkkenfaciliteter, indeholder bygningen dejlig store familie rum, samt 2 familierum, der kan lejes, så du ikke skal dele med andre. I bygningen findes ydermere TV-stue, legerum for de lidt mindre, bordtennis og internetcafé for de som har sin PC med, som en uundværlig følgesvend på campingturen.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb