Camping

Med helt unikke læforhold til trods for den tætte placering ved Vesterhavet, byder Krik Vig Camping på et varieret udvalg af pladser for alle typer af campister.

Selve campingpladsen er forbeholdt de gæster som ønsker at bruge campingpladsens faciliteter, uanset om man camperer i telt, campingvogn eller autocampere. Desuden findes et specielt indrettet område for Autocampere, som blot ønsker en holdeplads. Dette kan der læses mere om på siden Quickcamp.

Uanset om man ønsker en plads tæt på en servicebygning en fredfyldt plads uden larm fra legeplads, en plads tæt på åen, hvor man kan have sin båd inden for opsynsafstand eller en plads tæt legepladsen på grund af børnene, er alle muligheder tilstede.

 

    Der skal være plads til alle på Krik Vig Camping, hvor der hersker en rolig og hyggelig stemning og hvor nøgleordet blot er gensidig respekt og hensyntagen til andre gæster.

Overvejer du at campere hos os, kan du nu og her, tjekke om vi har ledige pladser. Dette gøres på siden online booking. Priser finder du på vores prisliste.

 

Med helt unikke læ forhold til trods for placeringen ved Vesterhavet, kan man uanset vejr og vind finde en plads, hvor man kan hygge sig.

   

 


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb