Butik og Cafeteria

Hvad ville en campingplads være, hvis ikke der var en butik med et bredt udvalg og et cafetaria med en hurtig løsning på aftensmaden?

En af de første ting du møder når du besøger Krik Vig Camping er vores butik hvor vi gør meget ud af, altid at have hylderne fyldte.
Du finder derfor et bredt udvalg af de mest nødvendige dagligvarer - alt fra mælk og smør til grillbriketter, vatpinde og krydderier.

Det er også her du bestiller morgenbrød, som vi får frisk fra bageren hver eneste morgen og her du kan få tilfredsstillet den søde tand!

I vores nyistandsatte cafeteria, har vi et fornuftigt udvalg af hurtig-mad såsom burgere, pomfritter, fish n´ chips og lignende.
Du kan her slippe nemt om ved aftensmaden eller blot nyde en kold øl over et spil pool eller ved en af vore spillemaskiner.

Vi tager gerne imod bestillinger til afhentning ud af huset.

Bestil i god tid og maden er klar når du afhenter.

     
   

Butikken har altid et stort udvalg af slik, til ære for de slik-sultne og specielt det yngre publikum. Og så har vi billig "blandselv" slik om lørdagen!

 

 

Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb