Fiskeri

Krik Vig Campering er det perfekte udgangspunkt for alle der har interesse i lystfiskeri.  Området indbyder til fiskeri, hvad enten er i hav, sø eller å.

Da campingpladsen ligger centralt placeret mellem å, sø, fjord og hav kan man næppe finde bredere udvalg for det fiskeinteresserede folk.

Vesterhavet byder på rige muligheder for at finde en plads til havfiskeri på en af de mange høfter der ligger jævnt placeret langs Vestkysten fra Agger Tange til langt nord for Agger by.

Krik Vig, som er en del af Limfjorden, byder også på fiskemuligheder. Hvis man har egen båd med, kan man sejle direkte fra campingpladsen ud på fjorden og kaste snøren. Fra åen der omkredser halvdelen af campingpladsen, kan man sejle op til eks. Flade sø, hvis man er mere til ferskvandsfiskeri.

   
       


Vil man være lidt mere sikker på fangst, findes der flere steder i Thy "Put and take" steder, som vi gerne er behjælpelige med yderligere oplysninger om.

Som en ekstra service for vore gæster, opbevarer vi gerne fangsten i dybfryser indtil hjemrejsen, og fangsten kan renses og gøres klar i fiske huset placeret helt nede ved bådpladserne.

Uanset hvor man vælger at prøve lykken, skal der gøres opmærksom på, at de fleste steder kræver fiskekort. I butikken på campingpladsen formidler vi salg af disse kort, og kan vejlede i hvilke kort der kræves hvor.

   

 

       

 


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb