Kanoudlejning

At opholde sig på vandet på en varm sommerdag, er for mange ensbetydende med frihed og total afslapning.
Området omkring Krik Vig indbyder til en tur i kano.

Krik Vig Camping er omringet af vand og området indbyder derfor til kanosejlads. Ca. halvvejs rundt om pladsen løber Kastet Å, hvor vore kanoer ligger parat til at tage dig med på oplevelser ud over det sædvanlige.

Via å-systemet, over søer, gennem mark- og skovområder er det muligt at komme langt nordpå. Uanset om man er til korte ture på timebasis, eller én og flerdags ture, er der mulighed for en god oplevelse på åen.

Medbringe en madkurv, hygge sig langs bredden, selv fange sin aftensmad, nyde dyrelivet eller blot lade sig føre med strømmen, er blot nogle af mulighederne. Endelig kan man vove sig ud på Krik Vig fjor, hvis vejret tillader, og bl.a. ro om i Agger Havn.

Besøger du Krik Vig Camping i flere dage, og ønsker at opleve området på anderledes facon, bør du derfor ikke snyde dig selv for denne pragtfulde naturoplevelse! Vi har et kort over områdets klar til dig, som hjælper dig på vej. Bemærk at kanosæsonen i å systemer pga. naturfredning først starter 15. Juni.

 
 
Husk på, at det altid er sjovest at sejle mod nye oplevelser, mens hjemturen ofte kan blive en anelse lang og hård!  
       

Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb