Boldbaner

Fællesskab, konkurrence, leg, frisk luft og aktivitet går op i en helhed med boldspil.

   

I nærhed af legepladsen findes der beachvolley bane med dejlig sand, og rigtig afmærket bane. På grund af det fine sand i banen, er den også ideel til de lidt mere rutinerede spillere, der evt. ønsker at afholde små lokale cup.

Ønsker man at anvende banen til en lokal cup, eller andre kon-kurrencer der beslaglægger banen i længere tid, skal dette blot aftales med receptionen.

Ved siden af volley banen findes en bold bane, hvor der er opstillet 2 håndboldmål til de, som ønsker at bruge energien på foldbold eller håndbold.

 

Er man til et lidt mere afdæmpet tempo, kan petanque banen anbefales. Denne bane finder man ved siden af hytterne lige inden for bommende. Fodbold, håndbold, volley bold, samt petanque kugler kan både lejes og købes i butikken.


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb