Quickcamp

Specielle faciliteter for autocampere der ikke ønsker ophold på selve campingpladsen. - 24 timers selvbetjening

Som noget helt nyt, har vi indrettet et helt nyt område for autocampere. Quickcamp pladsen består af 20 speciel indrettede pladser for autocampere. Hver plads er forsynet med mulighed for tilslutning af vand og el ( el dog mod ekstra betaling ). Vi har tilsluttet os DK-Camp specielle betingelser for Quickcamp, som kun omfatter adgang for autocampere og lignende selvkørende enheder.

         
    Prisen som fremgår af prislisten, omfatter vogn inklusiv 2 personer, og via billetautomat er man uafhængig af campingpladsens åbningstider.

Man kan således ankomme og afrejse helt efter eget ønske indenfor den periode man har betalt for. Blot man tager hensyn til de andre der befinder sig på pladsen.

 


Tlf.: (+45) 9794 1496
E-mail: info@krikvigcamping.dk
Krik Vig Camping | Krik Strandvej 112| 7770 Vestervig | Tlf: 97 94 14 96 | Email: info@krikvigcamping.dk |

Krik Vig Camping er en hyggelig 3-stjernet familieplads, placeret mellem skov og vand. En unik beliggenhed, i det naturskønne Thy.

Campingpladsen afgrænses af Kastet Å halvvejen rundt om pladsen mod øst, hvor der i åen er bådpladser for campingpladsens gæster. Herfra er der kun ca. 250 m. ud i Krik Vig, som er en del af Limfjorden og et yndet sted for windsurfere.


Programmeret og hosted af nordicweb