Kano og cykeludlejning

Udlejningspriser

At opholde sig på vandet på en varm sommerdag, er for mange ensbetydende med frihed og total afslapning.
Området omkring Krik Vig indbyder til en tur i kano eller at tage en cykel rundt på en af de mange cykelruter. 

Kanosejlads i Kastet Å

Få en god
oplevelse på åen

Krik Vig Camping er omringet af vand og området indbyder derfor til kanosejlads. Ca. halvvejs rundt om pladsen løber Kastet Å, hvor vore kanoer ligger parat til at tage dig med på oplevelser ud over det sædvanlige.

Via å-systemet, over søer, gennem mark- og skovområder er det muligt at komme langt nordpå. Uanset om man er til korte ture på timebasis, eller én og flerdags ture, er der mulighed for en god oplevelse på åen.

Cykeltur i området

I nærområdet og hele Nationalpark Thy, findes der cykelruter for enhver smag. Ruterne kan findes på diverse hjemmesider, eller du kan få en brochure i receptionen.

Book din næste
camping ferie hos os!

Kanosæson i å starter den. 15 juni

Skøn naturoplevelse

Besøger du Krik Vig Camping i flere dage, og ønsker at opleve området på anderledes facon, bør du derfor ikke snyde dig selv for denne pragtfulde naturoplevelse! Vi har et kort over områdets klar til dig, som hjælper dig på vej. Bemærk at kanosæsonen i å systemer pga. naturfredning først starter 15. Juni. Husk på, at det altid er sjovest at sejle mod nye oplevelser, mens hjemturen ofte kan blive en anelse lang og hård!