Lystfiskeri i hav, sø eller å

Fiskeri

Krik Vig Camping er det perfekte udgangspunkt for alle der har interesse i lystfiskeri.  Området indbyder til fiskeri, hvad enten det er i hav, sø eller å.

baad pladser

Agger Tange

Havfiskeri på Vestkysten

Da campingpladsen ligger centralt placeret mellem å, sø, fjord og hav kan man næppe finde bredere udvalg for det fiskeinteresserede folk.

En del af Limfjorden

Vesterhavet byder på rige muligheder for at finde en plads til havfiskeri på en af de mange høfter der ligger jævnt placeret langs Vestkysten fra Agger Tange til langt nord for Agger by.
Krik Vig, som er en del af Limfjorden, byder også på fiskemuligheder. Hvis man har egen båd med, kan man sejle direkte fra campingpladsen ud på fjorden og kaste snøren. Fra åen der omkredser halvdelen af campingpladsen, kan man sejle op til eks. Flade sø, hvis man er mere til ferskvandsfiskeri.

Husk fiskekort

Vær opmærksom på, at de fleste steder kræver fiskekort, som kan købes i nærliggende butik på havnen. Som gæst på campingpladsen kræves der ikke fiskekort i åen, så længe det sker fra campingpladsens bred.

Book din næste
camping ferie hos os!

Prøv lykken

"Put and Take"

Vil man være lidt mere sikker på fangst, findes der flere steder i Thy “Put and take” steder, som vi gerne er behjælpelige med yderligere oplysninger om. Som en ekstra service for vore gæster, opbevarer vi gerne fangsten i dybfryser indtil hjemrejsen, og fangsten kan renses og gøres klar i fiske huset placeret helt nede ved bådpladserne.